Svar på frågor om flytten till Stockholm

Hej! Jag undrar vad du tycker är jobbigast med flytten till Stockholm?
- Att inte känna så många här är sjukt jobbigt. Man känner sig så ensam och liten. Men man får bara ge det lite tid. Sen är det extremt jobbigt att va ifrån min hund. Eller det jobbiga är inte att vara ifrån henne egentligen, det jobbiga är att hon inte förstår att jag kommer tillbaka. Jag skulle vilja ha med henne hit men jag vet inte hur det ska funka, jag tror att hon har det bäst hemma hos mamma.. Men det vore så skönt om man kunde ringa henne som ja ringer till mamma o pappa o säga att jag älskar o saknar dom .. Hon kanske förstår mer än man tror.. man får hoppas det iallafall ..

Har du tänkt att bo kvar i Stockholm Föralltid eller hur ser framtidsplanerna ut?
- Tanken är att flytta hit på heltid när jag får ett fast heltidsjobb. Då blir jag nog kvar ett par år. Men sen vill jag ha med mig Valle hem till Karlstad igen. Det är så jag tänker just nu iallafall. Men sen vet man ju inte om man kanske trivs jättebra här med tiden. 
Jag har ju aldrig velat flytta hit över huvudtaget. Anledningen till att jag flyttar är ju just för att få va med Valle. Fast det är himla bra här faktiskt :) 

Vad är ditt drömjobb och vad söker du för jobb?
- Drömjobb har jag faktiskt inget just nu. Jag vill ha en trevlig arbetsplats med sköna kollegor. Just nu söker jag jobb i klädbutiker. Något som skulle passa mig bra är en klädbutik som säljer street samt även har en webshop där man får packa ordrar och glida lite inne på ett lager. Knappa lite på en dator och även få stå i kassan och bemöta riktigt sköna kunder. Det vore najs :) 
Men som sagt, något drömjobb har jag inte. Jag tror att jag skulle kunna trivas lika bra på ett kontor som i en flummig klädutik faktiskt.

Hoppas ni blev nöjda med svaren! Om fler frågor dyker upp så kan ni alltid komentera :)
Nu ska jag hoppa på bussen hem till Karlstad ..Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo