Framme i Stockholm

Har helt glömt bort att uppdatera er om vad som händer! Har jobbar nästan varje dag sen ja kom hem till Karlstad. O på torsdagen kom Valle o nu har vi landat i Stockholm igen. Han är på kurs o jag har bänkat mig framför en film med kaffe och Kina puffar :)
Ikväll ska vi hem till Valles föräldrar o äta o imorgon påbörjar jag min ensamma ledighet ... Men till helgen kommer mina favorit tjejer hit o hälsar på! Då ska vi ta Stockholms krogar me storm! :D 

På bussen

Tårarna började rinna redan direkt när jag slog upp ögonen imorse o insåg att Valle snart skulle åka till jobbet .. Har torkat tårarna o snyftat runt på centralen i någon timme o tyckt synd om mig själv. Nu har jag hoppat på bussen och är på väg hemåt med blandade känslor. Ska bli skönt o träffa familj o vänner, o framför allt Mollie. Men att lämna Valle är som att dra ut hjärtat ur kroppen på mig. Det gör alltså ont på riktigt ... 
 Svar på frågor om flytten till Stockholm

Hej! Jag undrar vad du tycker är jobbigast med flytten till Stockholm?
- Att inte känna så många här är sjukt jobbigt. Man känner sig så ensam och liten. Men man får bara ge det lite tid. Sen är det extremt jobbigt att va ifrån min hund. Eller det jobbiga är inte att vara ifrån henne egentligen, det jobbiga är att hon inte förstår att jag kommer tillbaka. Jag skulle vilja ha med henne hit men jag vet inte hur det ska funka, jag tror att hon har det bäst hemma hos mamma.. Men det vore så skönt om man kunde ringa henne som ja ringer till mamma o pappa o säga att jag älskar o saknar dom .. Hon kanske förstår mer än man tror.. man får hoppas det iallafall ..

Har du tänkt att bo kvar i Stockholm Föralltid eller hur ser framtidsplanerna ut?
- Tanken är att flytta hit på heltid när jag får ett fast heltidsjobb. Då blir jag nog kvar ett par år. Men sen vill jag ha med mig Valle hem till Karlstad igen. Det är så jag tänker just nu iallafall. Men sen vet man ju inte om man kanske trivs jättebra här med tiden. 
Jag har ju aldrig velat flytta hit över huvudtaget. Anledningen till att jag flyttar är ju just för att få va med Valle. Fast det är himla bra här faktiskt :) 

Vad är ditt drömjobb och vad söker du för jobb?
- Drömjobb har jag faktiskt inget just nu. Jag vill ha en trevlig arbetsplats med sköna kollegor. Just nu söker jag jobb i klädbutiker. Något som skulle passa mig bra är en klädbutik som säljer street samt även har en webshop där man får packa ordrar och glida lite inne på ett lager. Knappa lite på en dator och även få stå i kassan och bemöta riktigt sköna kunder. Det vore najs :) 
Men som sagt, något drömjobb har jag inte. Jag tror att jag skulle kunna trivas lika bra på ett kontor som i en flummig klädutik faktiskt.

Hoppas ni blev nöjda med svaren! Om fler frågor dyker upp så kan ni alltid komentera :)
Nu ska jag hoppa på bussen hem till Karlstad ..
Mat & drinkar med Maja

Efter en vända på stan mötte jag upp Maja på centralen. Vi åkte till Odenplan och åt på flippin burgers, sjukt gott! Där lär ja äta fler gånger. 
Åkte sedan med till Majas jobb o drack några suveräna drinkar! 
Nu är ja hemma och väntar på att Valle ska komma. Ska krama o mysa sönder honom resten av kvällen innan vi skiljs åt i två veckor :( 

Mot stan

Vaknade ensam imorse då hjärtat hade åkt till jobbet. Åt frukost framför en film innan jag gjorde mig iordning och fick springa till tåget. 

Tänkte ta mig en runda inne i stan, o när ja kommer hem ska jag svara på era frågor. Så undrar ni något mer är de bara att kommentera :) 
Imorgon åker jag hem till Karlstad för o jobba lite hemma o umgås med min saknade mamma o vovve. Ska bli skönt o få krama på dom lite innan jag åker tillbaka hit igen. 

Drinkkväll här hemma igår