Fjärilshuset & hajvisning

Imorse väckte jag Valle med frukosten färdig, varma baguetter och kaffe. Efter den mysiga frukosten blev vi i städartagen så lägenheten fick sig en uppfräschning.
Nu har vi precis kommit hem efter en jättemysig dag i fjärilshuset, vi har fått se massa olika fiskar och även en hajuppvisning. Väldigt intressant.
Vi avslutade äventyret med fika i solen.

Nu ska jag strax börja med maten så att Valle får vila lite innan han ska iväg o jobba.
Vad vill ni ha för inlägg framöver?
Öla me en bra vän och kollega
Face chart
Fredag

Godmorgon! Sitter på kontoret och inväntar mina kollegor så vi kan sparka igång även denna fredag!
Har ett litet projekt som jag ska pyssla med samtidigt som jag jobbar. Något som jag tror ni kommer tycka är kul! Ni kommer bli mer uppdaterade om det senare.

Såhär ser dagens look ut
Blev sugna på pizza kl 23.
Dagens lunchdejt

Eftersom vi slutade jobbet tidigt idag passade vi på att åka o luncha i Solna C. Blev en snabbvända innan jag åkte hem och duschade och gav mina ögonbryn lite välförtjänt uppmärksamhet. Om jag ändå gav mitt hår lika mycket kärlek som jag ger till mina bryn. Mitt hår har nog aldrig varit så kaotiskt som det är nu! Need to do something typ NU. 
Men nu ska jag ta tag i lite måsten istället, så som tvätt och diskmaskin innan mannen kommer hem. ska vi ge det ett sista försök

Hur börjar man ett sånt här inlägg .. Förlåt? Jag hade verkligen bestämt mig för att denna gången ska bloggen få leva! Ni ska få följa med på min livs resa. Men livet tog all min tid. Det positiva med detta är att ni får en superhärlig update nu istället.
Vad har hänt sen sist då, jo. Vi har flyttat!!! Till världens mysigaste bästaste lägenhet precis mitt emot mall of scandinavia! Jag har även bytt jobb där jag stormtrivs med mina underbara kollegor. Jag har träffat så mycket fina människor och jag känner verkligen att livet är helt på min sida just nu. Det känns helt underbart!
Eftersom ni missat en del så kan jag tänka mig att det finns en del frågor som jag är supertaggad över att svara på. Fått en del frågor i chatten på facebook men jag tänkte att ni får chansen att ställa frågor i komentarsfältet också. 
Slänger upp några bilder från de delar utav lägenheten som faktiskt börjar bli klart.