Måndag

Vaknade upp i armarna på världens underbaraste. Det är den bästa starten man kan ha på morgonen. 
Åt en mysig frukost tillsammans med Valle sacke och Hanna innan jag åkte iväg till jobbet. 

Vi hade föresten en toppen kväll på Göta i lördags. Träffade sjukt trevliga människor som gjorde kvällen tiptop! 






Födelsedagsmiddag

Igår kom mina två hjärtisar! De blev lite snabbfix innan vi åkte och käkade på Olery's. Tjejsnack och paketöppning dagen till ära :) tog en cider där innan vi åkte hem och smådrack, sen va de dags o sova. 
Nu sitter jag på pendeln på väg till jobbet. Slutar vid fem o då bär de av hemåt för att äta o göra sig i ordning för kvällens kalasande :) kommer bli en toppenkväll med mina tjejor!






Att vara ensam i en ny stad

Jag har alltid sagt att ”aldrig tänker jag flytta ifrån karlstad” o vart sitter jag just nu? Jo i Stockholm haha … Från första början var det aldrig tänkt att jag skulle flytta hit.
Men att vara i en helt ny stad är inte bara kul o spännande. Det är extremt ensamt och psykiskt påfrestande också.
Eftersom Valle jobbar från 10-21 så får jag extremt mycket egen tid, vilket gör att jag på egen hand måste sysselsätta mig helt utan vänner och familj. Det är inte alltid enkelt kan jag lova. Så vad gör jag hela dagarna då? Det går åt aldeless för mycket tid åt att kolla på tv och sitta med mobilen. Men ibland tar jag en promenad, en tur ner till stan eller något mysigt shopping centrum i krokarna. O sen är dagen slut ungefär haha .. Men emellan detta så söker jag jobb, och jobbar. Så jag är inte bara ledig o slappar.
Jag tänkte att ni får bomba med frågor så svarar jag på allt ni undrar över! 
 



torsdagkväll

Nu har jag landat hemma i soffan. Har precit ätit pizza i min ensamhet och sitter nu och kollar på tv i hopp om att tiden ska gå lite fortare. 
Arbetsintervjun gick superbra! Kändes som jag lyckades göra ett gott intryck så nu är det bara att hålla tummarna :) Tog mig en sväng inne i några butiker innan jag åkte och handlade. Det är helt sjukt va snål jag blir när lönen kommer alltså. Va sugen på o shoppa o hitta något fint o ha på mig på lördag när det blir girls night out ;) Men jag blir så sjukt snål när jag väl har råd o shoppa haha .. 
Juste jag har ju hängt på bibblan idag också! Det har jag typ aldrig gjort tidigare, men det va kul. 
 



Arbetsintervju

Idag är en bra dag. Ska nu gå iväg till biblioteket för o skriva ut mitt cv och sen ska jag på arbetsintervju. Spännande va :) efter de tänker jag ta mig en runda i lite butiker innan de är dags att åka hem o börja med maten så den är klar tills hjärtat kommer hem. 
O imorn efter jobbet kommer mina favorittjejer!!! Planerna för kvällen är mat o drinkar för o fira vår födelsedagstjej :) 





M.A.C

Jag är hemma, o vet ni vad? Jag gick inte vilse en enda gång! Tog mig själv från stationen till mac, till sandys och tillbaka utan minsta lilla virr! Och självklart blev det lite shopping inne på mac. Kände hur komisk hela situationen blev från det att en tjej som jobbar där inne kommer fram o frågar om jag behöver hjälp, varpå jag frågar vilken foundation hon skulle rekomendera om jag vill ha en täckande men ändå *fräsch*. O tjejen i fråga börjar förklara för mig om bland hy, torr hy, fet hy o hur man applicerar en foundation med en stippling brush osv osv. O ja ståt där o nickar som en idiot o tänker "ja ja ja , jag är diplomerad makeup artist jag vet hur man lägger en foundation" haha! Men hon var himla trevlig och det är ju alltid kul o stå o småprata med folk av samma intresse.
Nu ska jag dra på en film o invänta min man som kommer om alderless för många timmar .. 



Mot staden

Nu har jag slappat färdigt för idag. Efter att ha pratat i telefon med mina saknade föräldrar så tog jag mig an dagen och gjorde mig i ordning. Så nu är jag fullt redo för att åka in till stan och virra bort mig lite. Vi får se om jag tar mig hem igen, lär gå vilse några gånger innan dess iallafall :D
Åååh på fredag kommer mina saknade tjejer hit till mig. Då blir det födelsedagsfirande och kalasande! Wiie
 



Mot staden

Nu har jag slappat färdigt för idag. Efter att ha pratat i telefon med mina saknade föräldrar så tog jag mig an dagen och gjorde mig i ordning. Så nu är jag fullt redo för att åka in till stan och virra bort mig lite. Vi får se om jag tar mig hem igen, lär gå vilse några gånger innan dess iallafall :D
Åååh på fredag kommer mina saknade tjejer hit till mig. Då blir det födelsedagsfirande och kalasande! Wiie
 



Onsdag

Godmorgon säger jag trots att jag varit vaken sen halv nio ca. Kunde inte somna om efter att Valle åkt till jobbet så gick upp o åt frukost och diskade. Nu sitter jag och dricker kaffe och har nyss tittat på Malou efter tio. 

Igår åkte vi hem till Valles föräldrar, vi blev bjudna på mat och fika vilket var supergott! Sen åkte Valle och hans pappa iväg och tränade, så jag och Valles mamma o lillebror hade te o frukt mys till en film :) supermysig kväll. 

Idag ska jag åka in till stan och kika lite, behöver införskaffa mig lite nytt smink så får bli en sväng till Åhléns city. Sen tänkte ja nog käka lunch på sandys i min ensamhet, det är inte lätt o va ny i en storstad alltså ..





Kvalitetstid med mitt hjärta

Eftersom Valle jobbar från 10 på morgonen till 21 på kvällarna så finns det inte mycket tid över för mys tillsammans. Så man får passa på o mysa till det när han kommer hem o innan det är dags o sova igen :)
Nu har vi precis ätit och sitter nu och kollar på film. Snart dags o sova för imorgon ska jag upp och jobba o hans tur att vara ledig hela dagen .. 

 



25 års firande och mer om kvällen

Idag känns det att man hade en trevlig kväll igår. Hann bara hem snabbt och duscha och göra mig i ordning innan vi åkte och mötte upp en kollega till Valle. Vi åkte till gamla stan och där väntade 25 års kalas med fina och roliga tal, bubbel och massor utav trevliga människor. De flesta där va kollegor till Valle så det var jättekul att få se vilka han jobbar med oså :)
Vi rörde oss mot sture vid tolv och avslutade sedan kvällen på Hells. Det blev en jättebra kväll med jättetrevliga och goa människor!
Idag har jag seriöst sovit från och till heeela dagen. Tog mig upp och promenerade till Ica vid sex. Så nu ska jag mysa framför tvn innan jag börjar med maten lagom tills älsklingen kommer hem.
Imorgon ska jag jobba och sen får vi se vad vi gör med våran lediga tid tillsammans.
 



Om man inte springer till tuben är man ingen stockholmare

Hallå allihopa! Förlåt för ett sent inlägg. Idag på väg hem ifrån jobbet konstaterade jag att jag faktiskt lever mig in i Stockholms livet. Jag sprang från bussen till tunnelbanan .. Ärligt. Springer man inte till tuben är man ingen stockholmare ;) 
Nu är jag och Valle på väg till gamla stan där vi ska möta upp några kollegor till honom, ikväll äre fest! 
Bjuder på en suddig och kass mobilbild. 
Ha en toppen lördag 





Det är tanken som räknas

Förut när jag satt på centralen i min ensamhet och bara kände mig typ ensammast i världen, så kom en kille fram och frågade om han fick sätta sig bredvid mig. Självklart, sällskap är alltid kul! Efter några korta meningar ger han mig en leksak från Burger King. Haha alltså, ibland kan de minsta sakerna sätta det största leendet på ens läppar :) Denna kille gjorde min dag verkligen :D
För övrigt så är jag hemma och har landat i soffan med min favoritkille. Nu ska vi ladda om batterierna för ännu en jobbdag innan jag är ledig en dag. 
Imorgon kanske jag har en liten surprise att berätta om ^^, Håll er uppdaterade!
 



Jobbdags

Japp hörni. Nu är de slut på slappdagar hemma. Nu börjar verkligheten och idag var de dags att ställa klockan på alldeles för tidigt. Ville bara ligga kvar o kramas med mitt hjärta ... Men nu i skrivande stund sitter jag på tunnelbanan. För att ta mig till jobbet måste jag ta först pendeln, sen tuben och sist men inte minst bussen! Efter de återstår bara en liten promenad innan jag är framme haha :) så med andra ord har jag en väldigt lång resa för o ta mig till jobbet.. Hittade inge jobb längre bort haha ;) 
Jobbar heldag idag så uppdateringen komma lida tyvärr. Men vi hörs ikväll när jag är på väg/är hemma. 
Ha en toppen dag!





Torsdag

Vad hände med vårvädret? Vakna upp till en massa snö var inte vad jag hade förväntat mig. 
Idag ska jag och P hitta på något är de planerat, men henne har jag inte fått tag i ännu. Så fram tills att hon hör av sig ska jag radera en massa gamla inlägg och fortsätta äta min frukost :)
Ha en fin dag i vintervädret så hörs vi sen.
 



My cute kitchen

Det mesta utav mina grejer är kvar hemma hos mamma. Eller nästan allt är kvar hemma fortfarande. Det är bara praktiska småprylar som fått följa med hittills. Men jag längtar tills jag börjar fylla vårat kök med alla mina rosa och gulliga köksprylar! När det kommer till köket kommer inte Valle att ha någon som helst talan angående inredning. Hihi :) 
Tänkte att jag slänger upp lite bilder så får ni bygga eran egen vision om hur vårat kök kommer att se ut så småning om.
 



Tea time

Efter ett två timmars samtal med P tog jag till slut tag i dagen, Kom väl in i duschen vid tre tiden innan jag tog mig en promenad till Ica. Ställde mig och lagade mat när jag kom hem och sen slocknade jag på soffan någon timme. 
Nu sitter jag framför tvn och dricker te och inväntar hjärtat som kommer hem om en timme. Längtar efter att få krypa ner i sängen och kramas♥
 



Valle försöker haka på mina intressen

 



Nu är jag tillbaka

Hej. Nu är jag tillbaka! Fast med helt nya äventyr denna gången!

Nu ska ni få följa med på mitt livs resa! Det är nämligen som så att jag gått och kärat ner mig i en kille som bor i Stockholm. Vi känner varandra sen tidigare och har en hel del förflutet, han är tidigare ifrån Karlstad men bosatte sig i Stockholm för ett tag sedan. Och vad gör man inte för kärleken? Jo man tar sitt pick o pack o flyttar till Stockholm! 

Men innan även jag bosätter mig i Stockholm och blir sambo med mannen i mitt liv så behöver jag ett stabilt jobb. Så där står vi nu kan man säga. Mitt uppe i ett pendelande mellan Karlstad - Stockholm, jobbsökande och lägenhetssökande. 

För tillfället jobbar jag som timanställd på Leos Lekland, både i Karlstad och Stockholm faktiskt. Det funkar väldigt bra just nu, men snart är det dags att hitta ett fast jobb i Stockholm så vi kan landa på riktigt!

Och för att underhålla mina nära o kära hemma och även er andra som är nyfikna på vad som händer så tänkte jag att jag startar upp bloggen igen där ni får tillgång att följa mina äventyr!

Om ni har frågor är det bara att kommentera, för övrigt så vill jag bara hälsa er välkomna!

Vi hörs snart igen :)